Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitßéget kérek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
504
a= 3,5 cm
b= 2,25 cm Ennek a képlete kellene!!!
c= 25 cm
Téglatest,
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Nem értem a kérdést.

0

Felszin,terfogat
0

Térfogat (V)= a*b*c
V=3,5*2,25*25=196,875 cm

Felszín (A)= 2*(ab+ac+bc)
A=2*(3,5 cm*2,25 cm+3,5 cm*25 cm+2,25 cm*25 cm)
A=2*(7,875 cm+8,75 cm+56,25 cm)
A=2*72,875 cm
A=145,75 cm
0