Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hazifeladat

Főoldal » Általános iskola » Fizika
505
Mekkora a tömege egy teherautónak, ha 5000N gravitációs erő hat rá?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
m=`F/g` = `5000/10` = 500 kg

(Megj.: Elég könnyű teherautó, egy személyautó is van 1000 kg)
0