Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hazifeladat

Főoldal » Általános iskola » Fizika
423
Egy ló 4200N erővel 700m távolságra vontat egy fatörzset. Mekkora munkát végez?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W= `F*s` = `4200*700` = 2940000 J = 2940 kJ
0