Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat 3

Főoldal » Középiskola » Matematika
379
Csatoltam a feladatot képként. Köszönöm!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, gyök
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(√(5/7))/(√(7/15)) = √((5/7))/((7/15)) = √(5/7)*(15/7) = √(75/49) = (√(75))/(√(49)) = (√(75))/7`
0