Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat 1

Főoldal » Középiskola » Matematika
502
Csatoltam a feladatot képként. Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, gyök
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az idevágó azonosság úgy szól, hogy

`(√a)/(√b) = √(a/b)`, esetünkben:

`(√108)/(√3) = √(108/3) = √(36) = 6`.
0