Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek gyorsan

Főoldal » Középiskola » Fizika
903
Mekkora utat tesz meg és mekkora lesz a sebessége egy testnek ha 1s-ig szabadon esik?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, mozgás, változó, Egyenletesen
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Ha 0 kezdősebességgel indult.

s= `g/2*t^2` = `5*1^2` = 5 m

v= `g*t` = `10*1` = 10 `m/s`

0