Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gazsi és Matyi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
776
Matyi három évvel fiatalabb mint gazsi ketten együtt 25 évesek.Hány évesek (felvezetésel kérem a válaszokat!!!! :))
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
hány, Matyi, Gazsi, évesek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
szóval:
25-3=22
22:2=11(Matyi)
11+3=14(Gazsi)
0