Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika, valószínűségszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
1049
Egy 25 fős osztályban 7 tanulónak volt ötöse matematikából. 5 tanulónak matematikából is és fizikából is sikerült ötöst szerezni. 14 tanuló a két tantárgy egyikéből sem kapott ötöst. Hányan szereztek ötöst fizikából?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5: matek és fizika

7 matek -> 2 csak matek

25-14=11 = 2+5+x

x=4 csak fizika + 5 mindkettő = 9 fizika
0