Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Végezd el a következő köbre emeléseket!

Főoldal » Középiskola » Matematika
443
(i+k)³=
(3a-2c)³=
(a-2c)³=
(3t+1)³=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(első tag `+-` második tag)3 = első tag3 `+-` 3 · első tag2 · második tag +3 · első tag · második tag2 `+-` második tag3
Módosítva: 7 éve
0