Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pitagorasz tétel

Főoldal » Általános iskola » Matematika
533
Valakiii. Az mb az hogy jött ki??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szerintem ha már ismered a-t, b-t és `m_a`-t, akkor `m_b` könnyen kiszámolható:

T=`(a*m_a)/2`=`(b*m_b)/2`

`m_b`=`(a*m_a)/b`
0