Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Melyik az a szám...

Főoldal » Általános iskola » Matematika
873
Melyik az a legkisebb pozitív egész szám, amelynek fele négyzetszám, harmada pedig köbszám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Melyik az a szám pozitív egész szám négyzetet ám harmada köbszám
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`3*3*3*2*2*2`=`6^3`=216 a köbszám

a szám: `3*3*3*3*2*2*2`= 648

a négyzetszám: `3*3*3*3*2*2`=`18^2`=324
0