Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
728
Határozd meg a négyzet alapún szabályos gúlák felszínét!
b/ a= 9,6 cm o= 60 mm
c/ M= 72 mm x= 1,20 dm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Megpróbálom kitalálni, hogy mi mit jelent:
"a" az alaplap (négyzet) oldaléle,
"o" test oldalélének hossza,
"M" a test magassága,
"x" erre már tippem sincs!!
Jó lenne, ha leírnád, hogy a könyvedben melyik betű mit jelent!
1