Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 8. Osztàly

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1822
Egy téglalap oldalainak hossza 8cm és 4cm . Határozzuk meg az àtlójàt !
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
átló:

x=`root()(a^2+b^2)`= `root()(8^2+4^2)`= `root()(80)` = 8.94 cm
0