Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Milyen hosszú kötelet kell rögzítenunk egy 100m hosszú sétány vezet át. Mekkora területen terül el a park ha egyik oldalának hossza 100m

Főoldal » Általános iskola » Matematika
573
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
átló az átfogó, a téglalap oldalai a befogók.

`260^2`=`100^2`+`b^2`

b= `root()(260^2-100^2`= 240 m

T=a*b=100*240= 24000 `m^2`
0