Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
408
Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Hány lehetőség van?

36

mik lehetnek a héttel oszthatók?

14, 21, 35, 42, 56, 63, a dobás sorrendjét tartva ez összesen 6 lehetőség.

Javítva!

A valószínűség: lehetséges esetek/összes eset = `6/36` = `1/6`

2.

a, A gyökjel alatt nem lehet negatív

b, A nevező nem lehet 0

2x+7>0

x > -3.5


`(x-a)^2`+`(x-b)^2`=`r^2`

A kör pontjait behelyettesítve

`(1-a)^2`+`b^2`=`r^2`
`(7-a)^2`+`b^2`=`r^2`

`(7-a)^2`-`(1-a)^2` = 0

a=4

A középpont koordinátái y=x, tehát a=b

b=4

A középpont koordinátái: (4;4)
Módosítva: 7 éve
0

Az 50 -es feladathoz egy ábra is:
0