Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
448
Csatoltam fotót
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
45.fel
95.200/112.000*100=85 utána pedig kivonod a 100-85=15%-kal ment le az ár.
46.fel
mindkét oldalt megszorzod
2-vel :3xx-4=27
3x-4=33
x-4=3
x=4+3
x=7
Módosítva: 7 éve
0