Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyibe kerül?

Főoldal » Középiskola » Matematika
5354
50cm x 50cm x 100cm belső méretű téglatest alakú akváriumot vízzel töltünk fel mennyibe kerül a feltöltés ha egy köbméter 220Ft?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
méterbe átváltjuk a hosszokat

V= 0.5*0.5*1=0.25 `m^3`

1 `m^3` 220 Ft

0.25 `m^3` `0.25*220` = 55 Ft
0