Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
391
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
`rho`= `(pM)/(RT)`

`M_(CO)` = 0.028 `kg/(mol)`

p= 50000 Pa

T=300 K

R= 8.314 `J/(mol*K)`

`rho`= `(50000*28)/(8.314*300)`= 0.561 `(kg)/(m^3)`.
0