Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek dolgozat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
733
4/9* ((-12/8)* 6/5)=??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
4/9* ((-12/8)* 6/5) Mivel itt csak szorzás van, mindegy a sorrend és írhatjuk egy törtjel alá:
(4*(-12)*6)/(9*8*5)=(-12*6)/(9*5*2)=(-4*2)=(5*2)=-8/10=-0,8
0

-0,8 az eredmény
0