Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A gyufa meggyújtásakor lejátszódó reakciók

Főoldal » Általános iskola » Kémia
1913
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

2
Előre is köszönöm!
0

a, 2 P + 5 `O_2` = `P_2O_5`

b, 2 `KClO_3` = 2 KCl + 3 `O_2`

c, S + `O_2` = `SO_2`
0