Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi ideig milyen magasról...

Főoldal » Középiskola » Fizika
1143
Mennyi ideig és milyen magasról esett le a fáról az az álma, amelyik v=4 m/s -cel ütközött a földnek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`v=g*t`
ebből t=`v/g`= `4/10`= 0.4 s

s=`g/2*t^2`= `10/2*0.4^2`=0.8 m=80 cm
0