Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometria 11.osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
877
Egy antenna emelkedik a síkság fölé,az antenna csúcsa a P pont,míg talppontja a P' pont a síkságon.A síkon fölvett AB=400 méteres szakasz végpontjából az antenna PAP'szög=18°34`,PBP' szög=11°27` emelkedési szög alatt látszik,a BAP szög pedig =94°16`.Milyen magas az antenna?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Trigonometria,térbeli alakzatok,szinusz-tétel
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A feladat első része világos, de a vége jól van kiírva?
1