Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Redoxiegyenlet

Főoldal » Középiskola » Kémia
475
99
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
2 `Sb(OH)_6^-` + 6 `H_2S` = `Sb_2S_3` + 3 S + 12 `H_2O`

`Sb_2S_3` + 6 `H^+` = 3 `H_2S` + 2 `Sb^(3+)`

`H_2S` + 4 `Br_2` + 4`H_2O` = 8 `Br^-` + `SO_4^(2-)` + 10 `H^+`
0