Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
400
Egy 900 ccm térfogatú réz darabot 40'C-kal felmelegítünk. Mekkora lesz ekkor a térfogata,ha a lineáris hőtágulási tényező 1,62*10-5(10 minusz 5-en) 1/'C
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
β=3·α=4,86·10-5 1/°C

ΔV= β·V·ΔT=1,7496 cm³

Vúj=901,7496 cm³
1