Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
466
csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
egy egyéves baracklekvár térfogata 1*0.9=0.9 liter = 9 deciliter
3 darab egyéves baracklekvár térfogata 27 deciliter
egy darab kétéves baracklekvár térfogata 0.9*0.9=0.81 liter = 8.1 deciliter
2 darab kétéves baracklekvár térfogata 16.2 deciliter

3 darab egyéves és 2 darab kétéves baracklekvár térfogata 27 + 16.2 = 43.2 deciliter

Abban az ablakban van 3 gyertya, amelyik osztható 2-vel, 3-mal és 5-tel is, azaz osztható 30-cal

`2002/30` = 66.7

66 ablakba került három gyertya.
0