Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértékegység átváltás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
516
Sziasztok valaki tud segíteni!


10dkg=100gramm
3,75dl-t mibe lehet átváltani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3.75 dl = 37.5 cl = 375 ml

Gondolom ennyi elég.
1