Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyivel változott a rendszer energiája?

Főoldal » Középiskola » Fizika
531
Egy rendszerrel történő hőközlésünk 21953 J. A rendszeren 15,6 kJ munkát végzünk. Mennyivel változott a rendszer energiája?


(Elfogadott prefixumok: k, M, G)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
energia, munka, hőközlés, j
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`Delta E_b` = Q + W = 21.593 + 15.6 = 37.193 kJ
0