Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges Feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
460
Sziasztok!Egyenletben kéne megoldani a 183-as feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet, szöveges
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Timi x éves.
Anyja x+25 éves
Tamara x-2 éves.

x+x+25+x-2 = 41
3x+23=41
x=6
Timi 6 éves
Anyja 31 éves
Tamara 4 éves.
Együtt 41 évesek.
1