Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Középiskola » Kémia
1537
Cr2O7(2–) + H2O2 + H+ = Cr(3+) + O2 + H2O
Cl2 + OH– = Cl– + OCl– + H2O
ClO4(–) + Ti(3+) + H+ = Cl– + Ti(4+) + H2O
K2MnO4 + H2O = KMnO4 + MnO2 + KOH
Zn + NO3(–) + OH– + H2O = [Zn(OH)4](2–) + NH3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet, rendezés
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
`Cr_2O_7^(2–)` + 3 `H_2O_2` + 8`H^+` = 2 `Cr^(3+)` + 3`O_2` + 7 `H_2O`

`Cl_2` + 2 `OH^–` = `Cl^–` + `OCl^–` + `H_2O`

`ClO_4^(–)` + 8 `Ti^(3+)` + 8 `H^+` = `Cl^–` + 8 `Ti^(4+)` + 4 `H_2O`

3 `K_2MnO_4` + 2`H_2O` = 2`KMnO_4` + `MnO_2` + 4 KOH

4 Zn + `NO_3^(–)` + 7 `OH^–` + 6 `H_2O` = 4 `[Zn(OH)_4]^(2–)` + `NH_3`

1