Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
924
Cink oldoldása sósavban reakció egyenlet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

4
Szia!

Zn+2HCl=ZnCl+H2
0

Zn+2HCl=ZnCl+H2 :)
0

Zn+2 HCl --> ZnCl+H2
0

Zn + 2HCl = ZnCl2 + H2
0