Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fontos lenne!!!!!!

Főoldal » Középiskola » Fizika
674
Mekkora utat tesz meg és mekkora sebességet ér el a 2 m/s² gyorsulással induló gépkocsi 20 s alatt? ( 400 m; 40 m/s)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
s= `a/2*t^2`= `2/2*20^2`= 400 m

v=a*t = 2*20= 40 `m/s`
0