Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan tudom ezt megoldani?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
561
Egy síndarab 72%-kát levágták.A megmaradt rész52,5kg.Hány kg-os alevágott rész?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
28%=52,5kg
100%=xkg
x=(52,5×100):28=187,5kg
187,5-52,5=135kg(72%)
0