Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Racionális számok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
458
Valaki segítene nekem ebben a műveletben?

-4 + (-11)+5-(-16+10)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
-4
0

Részletesen:
-4+(-11)+5-(-16+10)= -4-11+5-(-6)= -4-11+5+6=
= -15+11= -4
Ha kell írok magyarázatot is
1