Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan kell szerelmes levelet írni?

376
Ez a házink hogy magán jellegű levelet kell írnunk, méghozzá szerelmes levelet.
Soha életemben nem írtam szerelmes levelet és fogalmam nincs hogyan álljak neki. Valaki írna nekem egy összecsapott szerelmes levelet mintának hogy az alapján megtudjam írni a sajátom?
köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Magyar nyelv

Válaszok

1
Drága XYom!

Úgy gondolom hogy a mostani életem össze sem hasonlítható az egy évvel ezelőttivel. Teljes mértékben megváltoztattad az életem mióta itt vagy nekem, és őszintén remélem hogy ez a jövőben sem fog változni. Te egy fantasztikus nő vagy, egy olyan nő, akire nekem szükségem van! Bármelyik férfi egy ilyen nőt szeretne maga mellé és a gyerekei édesanyjának. Tudom, hogy voltak köztünk viták, nagy részben az én hibámból, de bízok benne, hogy ettől függetlenül ez egy szép hosszú kapcsolat és talán egy életre szóló házasság kezdete! Hazudnék, ha azt írnám, hogy tökéletes vagy, hiszen senki sem az, de szeretlek a hibáiddal együtt! Szeretem,
mikor velem vagy és csak nézel rám, olyankor szívesen belelátnék a fejedbe és magamhoz ölelnélek és halkan a füledbe súgnám a választ az összes kérdésedre! Szerelmem! Huszonöt éves lettél,negyed évszázados! Rengeteg hálával tartozom szüleidnek, hogy egy ilyen remek nőt felneveltek és vigyáztak rád, "megőriztek" nekem! Úgy gondolom, hogy a mi találkozásunk nem a véletlen műve, nekünk meg kellett ismernünk egymást mindenképpen! Akárhogy is alakul ez a kapcsolat, sosem fogom megbánni egyetlen percét sem!

Milliószor ölel és csókol:

szerető Z-d

;)
0