Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7-es matek arányok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
753
Ofi tk 76/5,6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, általános, 7.oszt, koszi, valaszok
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5.) a.) = k.)
b.) = i.) = g.)
c.) = j.)
d.) = l.) = f.)
e.) = h.)
6.) a.) 4:1
b.) 1:4
c.) 1:5
d.) 1:400
0