Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszives segítsetek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
391
9+×-2×+3+8×-5=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
9+x-2x+3+8x-5=0 ?
Mert én ezt látom ki belőle.

Vond össze az x-es tagokat és a számos tagokat.
7+7x=0
7x=-7
x=-1
Ellenőrzés!
0

X=-1
0