Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra3

Főoldal » Általános iskola » Matematika
489
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a+b = `root()(5+root()7)`
c+d= `root()(5-root()7)`

(a+b)(c+d)=ac+ad+bc+bd = `root()(5-root()7)`*`root()(5+root()7)` = `root()((5+root()(7))(5-root()(7))` = `root()(5^2-(root()(7))^2)` = `root()(25-7)` = `root()(18)` = `3*root()(2)`
0