Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
671
Ezeknek a feladatoknak a megoldásához szeretnék segítséget kérni! Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Az 1., 3. és a +1 feladatot megoldottam itt: https://ehazi.hu/q/18850

2.
`U=N (Delta Phi)/(Delta t)`. Behelyettesítve `24=200*0.02/(Delta t)`, innen `Delta t=1/6\text{s}`.

4.
`1/(omega C)=1/(2 pi f C)=1/(2 pi *50 *5*10^-8)~~63662 Omega`

5.
https://tudasbazis.sulinet.hu/hu/termeszettudomanyok/fizika/fizika-10-evfolyam/elektromagnesesseg/nyugalmi-indukcio
0