Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
500
Ebben kellene segíteni a 6-os feladatban a téglalapot elküldtem mellé!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A ferde szakasz hossza:

c=`root(2)(7^2+5^2)`= 8.6 m

A vízszintes szakasz hossza 13 m

Összes út (ha levágják): 21.6 m
Ha nem vágják le: 25 m

Megspórolt 25-21.6= 3.4 métert
0