Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi ennek az egyszerű matematikai feladatnak a megoldása?

Főoldal » Középiskola » Matematika
560
a feladat levezetésére is szükségem lenne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(log_2 6)^2`-`(log_2 3)^2`= `(log_2 6-log_2 3)`·`(log_2 6+log_2 3)`=`log_2 2` · `log_2 18`= 1 · `log_2 18`= `log_2 18`
0