Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsuk ki az alábbi koncentrációs elem elektromotoros erejét!

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
995
Számítsuk ki az alábbi koncentrációs elem elektromotoros erejét!

Zn | 0,0452 M ZnSO4 || 1,154 M Zn(NO3)2 | Zn

ε°(Zn2+/Zn) = −0,760 V

(RT/F)*ln 10=0,0591
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
ΔE=`0.059/2*log(([Zn_1])/([Zn_2]))`
0