Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS , naplobejegyzes 5-7 mondatba

330
Irj egy naplóbejegyzest egy földönkívüli szemszögéből (egy átlagos földi lány napját figyeli meg egész nap) 5-7momdatba
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
ufo, foldonkivuli, naplobejegyzes, sürgős, sos
0
Általános iskola / Magyar nyelv

Válaszok

1
Krk a hajónaplónak!
2018. december 7.-e 7óra:
A "Megfigyelt Lány" hosszú hentergést követően egy éktelen zajt csapó szereket hangjára felkelt, elment - a földi nyelven úgynevezett fürdőszobába -, ahol hosszú percekig látszólag nem történt semmi, de amikor megjelent a külsején rendkívüli változások történtek. A haja kiegyenesedett, a szemét takaró bőrlebeny kék színt kapott, amitől egy kicsit komikusabb külsőt mutatott, valamint új öltözet került rá. Ezután a szertartás után kiment a "konyhának" nevezett helységbe, ahol egy bögre barna löttyöt fogyasztott el a vele egy légtérben tartózkodó hasonló, de láthatóan idősebb lénnyel. A beszélgetés közben kiderült, hogy a folyadék neve "Kakaó". (Külön megjegyzés: utánanézni, elemezni a folyadékot!)
Majd 7óra 30 perckor eltávoztak számomra ismeretlen helyre.
2018. december 7.-e 16óra:
Előbb a "Megfigyelt Lány" érkezett vissza az azóta megtudott "ISKOLA" nevű helyről. (Erről a helyről későbbi bejegyzést eszközölök.)
A Lány valami fekete lapos eszközbe temetkezett. Az eszköz nyomkodása közben néha hangosan felnevetett, néha a füléhez emelte és beszélt bele. (Megjegyzés: az eszköz működését elemezni!)
Később további személyek érkeztek meg, majd éles szóváltás következett a Lány és a vele élő idősebb egyeddel. A vita után a Lány a fekete eszközt letette, majd egy könyvet megfogva bevonult a szobába, ahonnan csak órák múlva került elő.
2018. december 7.-e 19óra:
A földi nyelven családnak hívott egyedtársulás közösen, a már említett konyhába együtt töltötte az időd. Itt általam nem ismert növényi és állati eredetű ételeket fogyasztottak el. Ez a szertartás valami fontos létfenntartó cselekvés lehet. (Ellenőrizni a teória helyességét.)
Ezután a család több tagja bevonult egy helységbe, ahol valamilyen kijelzőt néztek, eközben többször felnevettek, néha bosszankodtak.
A "Megfigyelt Lány" visszavonult a szobájába és a fekete eszközt nyomkodta, illetve beszélt bele.
2018. december 7.-e 21óra:
A Lány elvonult a fürdőszobába, ahonnan a reggeli öltözetében jelent meg. Eltűnt a szeméről a kék festék. Majd a szobájába ment, ahol elhevert és kezdetét vette a több órás hentergés. (Megjegyzés: a hentergés fontosságát ellenőrizni, kutatni.)
Kicsit több lett, maradhat? :)
Módosítva: 5 éve
0