Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Log egyenlet?

Főoldal » Középiskola » Matematika
512
A harmadik lépésnél hogyan kaptam 1/3-ot?

Köszönöm szépen előre is a segítséget!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`9^(-1/2)`=`(1/9)^(1/2)`=`root(2)(1/9)`=`1/3`
A szám -1. hatványa az a szám reciproka.
A szám `1/2`. hatványa a szám négyzetgyöke.
0