Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi segítsetek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
550
9+×-2×+3+8×-5=0
-3×+8-5×-2=2×-3
15×-1+5-7×=8-×+5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Össze kell vonni 7=-7x.
X=-1
13=10x
X=13/10
9x=9
X=1
Módosítva: 7 éve
0