Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segitsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
517
Az alábbi összeadásban az egyenlő betűknek egyenlő számjegyek, a különböző betűknek különböző számjegyek felelnek meg. Határozd meg a betűk értékét!indokold meg a válaszodat. ABA x ABA = BCADBA
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A*A=A, ebból lehet A=1, 5, 6, 9
háromjegyű szám négyzete hatjegyű: `\sqrt(100000)`∼ 316, 1 kiesett.
(BA)²=.....BA ez a 25-nél van

A keresett szám A=5, B=2, C=7, D=6

0