Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség

Főoldal » Középiskola » Matematika
496
Letudnátok ezeket vezetni? Előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
`A={a,b}, B={b, c, d}`
a)
`A∩B={b}`
b)
`B\A={c,d}`
c)
`B × A={ba, b b, ca, cb, da, db}`
2.)
Tök X, Zöld alsó
0