Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térerősség 980

Főoldal » Középiskola » Fizika
448
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Az olajcseppre ható gravitációs erő és a elektromos erő egyenlő.

G=mg=`(4*r³*π*\rho*g)/3`=`Q*U/d`
ebből r=`köbgyök{\frac{3QU}{4dg\rho\pi}}` = annyi jön ki.

(Sajnos nem tudom hol a köbgyök)
1