Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térerősség 998

Főoldal » Középiskola » Fizika
480
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Q*E=m*a -> a=`Q*E/m` , a=10⁶ m/s²

s=`a/2*t^2` -> t=`√((2s)/a)`= 4,472*10-4 s

v=a*t = 447,2 `m/s`
Módosítva: 7 éve
1