Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A gúla

Főoldal » Középiskola » Matematika
495
Milyen a sátor magassága, ha a sátor szabályos négyoldalú gúla. V= 3 köbméter, alaplapjának területe 6 négyzetméter.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V=T•m/3 -> m= 3V/T (1,5 m)
1