Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ellenörzés

Főoldal » Középiskola » Matematika
498
jók e a megoldásaim ha nem akkor hogyan kell megoldani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Már egyszer feltetted ezt a kérdést, az első kivételével.
(f*g)'=f'*g + f*g'
`e^(2x)*ln(2x)= 2e^(2x)*ln(2x) + e^(2x)*(1/x)`= `e^(2x)*(2ln(2x)+(1/x))`

A többi itt van: https://ehazi.hu/q/18508
1